Hanglampen Porselein

Handgevormde hanglampen | gesloten onderzijde | drie formaten

SMALL – Ø 12 cm / 15 cm hoog
MEDIUM – Ø 20 cm / 27 cm hoog
LARGE – Ø 30 cm / 40 cm hoog
Bone china porselein

Hanglamp porselein
De heldere vormen van de lamp zijn geboetseerd. Dit geeft hem zijn karakteristieke, enigszins onregelmatige huid en vorm. Opvallend is ook de gesloten onderzijde, waardoor de lamp in eerste instantie massief en monumentaal lijkt. Dan volgt het onverwachte van de transparantie, waarbij het materiaal tot leven komt door het licht.
De lampen worden handmatig gegoten in eigen atelier. Elk afgietsel heeft zijn eigen tekening. Bovendien hebben de afwerking en het bakproces invloed op de uiteindelijke vorm. Iedere lamp is daardoor uniek.
Meer informatie over de lampen en het maken.

Bestellen
Hieronder kunt u de lampen direct bestellen. U kunt ook terecht bij winkels en galeries in Amsterdam, Rotterdam, Londen, Zeist en Nijmegen (bekijk de adressen). Daarnaast bent u ook welkom op mijn atelier in Nijmegen. Maak een afspraak.

GARANTIE – Het bone china porselein heeft een fragiele uitstraling maar is erg sterk. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Engelse serviesgoed van Wedgwood, ook van bone china. Daarom de garantie dat wanneer uw lamp binnen 6 weken na aanschaf toch onverhoopt kapot gaat, u gratis een nieuw exemplaar krijgt!

Alle informatie over: Verzending – Betaling -Garantie

Bestel hier ook andere lampen:

Neem contact op:

[si-contact-form form=’3′]

terug naar boven